Over SOL jewels

 

Het beeldmerk van SOL jewels, de Spiral Of Life, is het Berber teken voor de eeuwige cyclus van het leven. Het staat voor de verbondenheid met de aarde en de natuur. In combinatie met onze zorgvuldig geselecteerde edelstenen met specifieke kenmerken en krachten, vormt deze Spiral Of Life een organisch geheel met de draagster/ drager.

Onze fascinatie voor de schoonheid en de kracht  van edelstenen is ontstaan tijdens een beproeving die we achteraf gezien wonderbaarlijk hebben doorstaan. Hieruit ontwikkelde zich een passie voor het maken van sieraden met uitstraling en kracht. Verbondenheid en esthetiek zijn daarbij onze drijfveren.

Alle sieraden zijn met de hand gemaakt, ook de bedels. Deze worden stuk voor stuk  vervaardigd door een bevriende Berber edelsmid uit Marrakech, waar wij regelmatig zelf onze edelstenen uitzoeken. Elk sieraad is anders en dus uniek.

Ook kunnen we onze sieraden aanpassen aan individuele wensen. We kunnen een goudkleurige bedel vervangen door een verzilverde bedel of  een halsketting met een amulet voorzien van de gewenste soort steen.  Neem daarvoor contact op via de contact pagina.

De armbanden zijn geregen op hoogwaardige elastiek. De standaard maten zijn  S ( 16 cm), M ( 18 cm) en L ( 20 cm). De maat meet u door uw pols strak op te meten. Hieruit volgt automatisch de juiste maat armband.  Als u een grotere maat wilt,  kunt u dat  op de contact pagina aangeven.

Nieuw in ons assortiment is de Mala. Een Mala ( betekenis is halsketting)  is een Tibetaanse gebedsketting van 108 kralen. 108 is een heilig getal. Als je de losse cijfers bij elkaar optelt ( 1+0+8), kom je op het getal 9. Dit is het getal van de voltooiing. Mala's worden vaak gebruikt om mantra's te tellen tijdens een meditatie. De Mala's van Soljewels worden gemaakt van  108 edelstenen en een prachtige gurusteen , geregen op zijdedraad.

 

© 2017 - 2019 SOL jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel